2013. január 20., vasárnap

Kevert kakaós

Hozzávalók:

30 dkg liszt
15 dkg porcukor
2 egész tojás
3 dl tej
1 cs. sütőpor
6 dkg margarin
1 cs. vaníliás cukor
mazsola
2 db alma

tetejére:
1 ét tortabevonó
szórócukor



A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral kikeverjük, a liszthez hozzáadjuk a sütőport, kakaót , összevegyítjük, hozzá a felolvasztott margarin, tej, a végén belekeverjük a kis darabokra vágott almát, mazsolát,  vagy bármilyen aszalt gyümölcsöt, esetleg darabokra vágott étcsokit. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
tetejére olvasztott csoki (kevés étolajjal keverve), színes cukordara.

Forrás: nosalty + sk.
Fotó: saját

Nincsenek megjegyzések: