2009. augusztus 17., hétfő

Mirinda szelet

Hozzávalók:
6 tojás sárgája,
6
evőkanál cukor,
4 evőkanál liszt,
1 evőkanál kakaó,
1 dl étolaj,
1/2 csomag sütőpor,
1 mokkás kanál szalalkáli.

Alaposan kikeverjük a hozzávalókat, majd óvatosan hozzáforgatjuk a felvert tojásfehérjéket. Kizsírozott tepsiben lassú tűzön sütjük.

Krém:
25 dkg margarin + 20 dkg cukor + 25 dkg tehéntúró = kikeverjük, a kihűlt tésztára símitjuk.
Tetejére:
7 dl Mirinda (Fanta), 2 csomag vaníliás pudingporral felfőzzük, ha kihűlt, a süti tetejére kenjük, és néhány órára hűtőbe tesszük.
Forrás: ki tudja már? :)

1 megjegyzés:

LilySkat írta...

Draga !! Szaladok az okmanyirodaba bringaval a jogsimert. !! Nagyon tetszik ez a blogod, de csak akkor fogom hasznalni, ha mar leadtam ujabb 15 kg- ot!! :))